Robot Unicorn Attack 2

Robot Unicorn Attack 2 1.0.1

Lol met vliegende eenhoorns

Robot Unicorn Attack 2 is het vervolg op de populaire endless runner Robot Unicorn Attack. Ook deze keer speel je een mechanische eenhoorn die door een droomwereld vliegt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk te spelen
  • Betoverende graphics
  • Origineel en fantasierijk
  • Veel power-ups en upgrades

TEGEN

  • Repetitieve gameplay
  • Irritante soundtrack

Goed
7

Robot Unicorn Attack 2 is het vervolg op de populaire endless runner Robot Unicorn Attack. Ook deze keer speel je een mechanische eenhoorn die door een droomwereld vliegt.

Waar gaat het over?

Robot Unicorn Attack 2 verschilt weinig van zijn voorganger. Ren zo ver als je kunt en ontwijk alle obstakels die je onderweg tegenkomt. Dit zijn niet alleen platforms, maar ook glasscherven of bijvoorbeeld vijanden die laserstralen op je afschieten. In tegenstelling tot het eerste deel, kun je in Robot Unicorn Attack 2 nu ook vliegen.

Je krijgt drie levens (of "wensen", zoals ze heten in Robot Unicorn Attack 2) en daarmee moet je zo ver mogelijk zien te komen. Onderweg verzamel je blauwe sterren, die je later inruilt voor power-ups en upgrades om je robot-eenhoorn flink te pimpen. Gaat het sterren verzamelen niet snel genoeg voor je? Dan koop je extra via een in-app aankoop. Zo scoor je snel nieuwe items als vleugels, hoorns, manen en staarten.

Nieuw in Robot Unicorn Attack 2 is de multiplayermodus, waar je als een goede (Team Rainbow) of slechte eenhoorn (Team Inferno) speelt en je dagelijks een strijd tussen goed en kwaad uitvecht. Win je, dan verdien je extra in-game geld.

Hoe speel je Robot Unicorn Attack 2?

Robot Unicorn Attack 2 is erg makkelijk te leren, ook al heb je het eerste deel nooit gespeeld. De eenhoorn rent automatisch. Wil je springen, dan tik je op de linkerkant van de scherm, een sprintje trekken doe je door rechts te tikken. Combineer je beide, dan vliegt je eenhoorn.

Als het spel voor het eerst speelt, krijgt je een korte tutorial die je de controls snel en helder uitlegt.

Oogverblindende graphics

Het uiterlijk van Robot Unicorn Attack 2 is fantasierijk. De eenhoorn zelf ziet er te gek uit, zeker als je hem zelf aanpast. De levels en achtergronden lijken rechtstreeks uit The Neverending Story te komen. Onderweg kom je regenbogen tegen, ijssculpturen, ruimtewalvissen, dolfijnen en zeepaardjes; allemaal zijn zij schitterend vormgegeven.

Het fijne van Robot Unicorn Attack 2 is dat de levels dagelijks veranderen. Zo wordt het spel minder gauw repetitief. Het ontwerp van het level is elke dag anders, dus is het elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Het hoogtepunt van het originele spel was toch wel de soundtrack, met daarop Always, de hit van Erasure. Helaas ontbreekt dit nummer op Robot Unicorn Attack 2. Mis je Always te erg, schaf hem dan aan via een in-app aankoop. Het standaardriedeltje van Robot Unicorn Attack 2 is aanstekelijk, maar werkt na verloop van tijd toch een beetje op je zenuwen.

Conclusie


Robot Unicorn Attack 2 is een fantasievolle endless runner en dit vervolg heeft leuke nieuwe extra's zoals upgrades, online uitdagingen en dagelijks veranderende levels. Toch is het spel behoorlijk repetitief en zodra de nieuwigheid van de vliegende eenhoorns af is, ben je het voortdurende rennen snel beu.

Meeste downloads Arcade games voor Iphone

Meer
Robot Unicorn Attack 2

Download

Robot Unicorn Attack 2 1.0.1

Beoordelingen about Robot Unicorn Attack 2